Tävlingshelg

Igår tog jag tåget till Frankfurt för att möta upp pappa som kom från Sverige med några av mina grejer. Innan vi åkte till Karlsruhe hade vi hittat att tyska mästerskapen i långdistans gick strax utanför Frankfurt. Jag anmälde mig och sprang i elitklassen men utom tävlan (jag hade inte fått något pris om jag hade vunnit). Banan var 9 km med 400 höjdmeter stigning och arenan var belägen på en fin höjd med utsikt ner över Frankfurt. Som kan ses på bilden nedan var det klassisk kontinentalterräng med öppen lövskog. Jag genomförde inte hela loppet utan jag bröt vid kontroll 13 pga trött och lite ont i benen.

Arenan:

Långdistansbanan:

Efter långdistansen stannade vi kvar på ett hotell i närheten då det även fanns orientering att springa dagen efter. Då hade tyskarna någon slags stafett men det fanns öppna banor så jag sprang den svåraste som de hade. Det kändes bra men det var några jobbiga höjdmeter att ta på den här banan också.

Efter tävlingarna skjutsade pappa ner mig till Karlsruhe med mina grejer så nu har jag lite mer än bara en resväska att leva på. I veckan fortsätter livet som sysslolös men jag har fortfarande lite papper som ska fixas sen ska jag försöka ta mig ut utanför staden och se lite nytt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *