Lite skola och lite bowling

Förra veckan hände inte så mycket speciellt. Jag gick i skolan och fick påbörja några mindre projekt i de olika kurserna. Ett av projekten är att vi ska planera om en spårvagnsstation i Karlsruhe. Jag tror den kursen blir ganska svår men vi är 5 st i gruppen så det borde gå att klara.

I torsdags var jag och spelade bowling med de andra utbytesstudenterna. Jag hade en väldigt tur i bowlingen och lyckades komma 2a. Min bowlingform brukar vara väldigt varierande vilket betyder att jag hade lika gärna kunnat komma sist som tvåa. Under bowlingen lärde jag känna några fler bl.a några som bor i samma hus som jag. När vi kom hem från bowlingen bjöd killen som var från indien oss andra på lite mat även fast klockan var efter tolv på natten, väldigt kul! Nästa dag frågade samma gäng om jag ville följa med ut, så det gjorde jag.

Nu är min viloperiod slut och det är dags att trappa upp träningen igen. Det ser jag fram emot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *