Besök från Sverige

Förra veckan hade jag bara skola på måndagen och tisdagen då torsdagen var ledig här i Tyskland. Det gjorde att jag nästan hade ett litet höstlov vilket var väldigt passande då jag fick besök av Sofia som jag pluggar med hemma på Chalmers.

Jag fick aggera turistledare för Karlsruhe och försökte ta med henne på lite roliga aktiviteter. Vi besökte flera olika matställen då jag inte riktigt har köket för att laga mat för mer än en person. Vi var även ute och gick lite i skogen utanför Bad Herrenalb och sen besökte vi även Karlsruhe Zoo. Det var tur för mig att vi besökte Karlsruhe Zoo då det är den enda turistattraktionen här i stan och jag tänker att det kan vara bra att ha besökt det innan jag måste flytta hem igen.

Den här veckan har jag skola som vanligt men ska jag vara helt ärligt så är den inte jättekrävande än. Men det blir säkert lite mer att göra snart hoppas jag.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *