Veckan som varit och träningsuppdatering

Jaha, förra veckan var det skola som vanligt och nu har det dragit igång lite mer med alla olika projekt i kurserna. Idag hade jag min första inlämning, där jag var tvungen att skriva på tyska. Min gruppkompis behövde bara 20 min att rätta det jag skrivit, men nu ska det vara läsligt.

I lördags var vi ett gäng (svenskar, tyskar och en indier) som åkte ut till bergen och vandrade lite. Det var en 14 km lång vandringstur men när vi nästan var framme insåg killen från Indien att han tappat bort sin telefon. Vi kom då på att man kunde ta reda på vart telefonen var via google och det visa sig att vi behövde gå tillbaka 4 km. När vi väl gått tillbaka var den inte där så då bestämde vi oss för att gå hem. På vägen hem i spårvagnen ringde en kille till en av våra telefoner och sa att han hittat mobilen. Lyckligt slut som tur var.

Igår kväll gick vi på ett tivoli som är i Karlsruhe just nu. Var kanske inte jättespännande men det är alltid gott med lite sötsaker.

För er som undrar hur det går med min träning så går det lite knackigt. Jag håller på att trappa upp till vinterträningen men jag har tyvärr ont lite överallt i högra benet. Det känns som små sträckningar vilket gör att jag tränar mycket alternativt på gymmet.

Ikväll är samma gäng som jag var med i helgen bjudna på mat hos indiern eftersom vi hjälpte honom leta efter mobilen.

One Reply to “Veckan som varit och träningsuppdatering”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *