Curry Wurst

Förra veckan flöt på som vanligt men fick oturligt nog ont i halsen i torsdags och är nu förkyld. Det betyder att jag inte kan träna just nu, vilket är tråkigt.

I skolan finns det en skolrestaurang som man kan äta men eftersom vi är i Tyskland har skolan också en egen Curry Wurst-restaurang. Killarna som jag börjat umgås med i klassen tyckte då att det var ett måste att jag provade det stället. Jag fick följa med dom i torsdags och egentligen är det bara korv i currysås och pommes, men det var gott.

I fredags tog jag tåget ner till Schweiz och tillbringade hela helgen där. Vi tog det ganska lugnt då det bjöds på klassiskt grått novemberväder. I lördags bakade vi Bräzeli som är en slags kaka och i söndags var vi på en liten promenad i bergen där det var sol. Väldigt skönt att komma ifrån lilla rummet jag har i Tyskland och åka till Schweiz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *