November

Det har varit lite dålig aktivitet här på hemsidan under den senaste tiden. Det beror på att jag inte gjort så mycket spännande förutom att jag har varit förkyld och gått i skolan. Förkylningen blev 2,5 vecka lång vilket gjorde att jag dels inte orka göra något och kunde inte heller träna. Därför ägnade jag mina dagar åt att gå i skolan, kolla serier. En  positiv sak som hänt är att jag blivit godkänd på min första inlämning. I skolan har jag nu under 3 veckors tid även ätit Curry wurst varje måndag med killarna.

I fredags hade jag och de svenska tjejerna lite tacokväll, vilket var väldigt kul. En av de värsta sakerna med Tyskland är att tacohyllan i stort sett är obefintlig. Det blir en väldigt svår omställning för en Svensson som är van att äta tacos minst en gång i veckan.

Nu är jag i alla fall frisk igen och har börjat träna. Planen var att åka på en träningsdag med Schweiziska landslaget på söndag, men då jag har lite ont i benen och precis blivit frisk låter jag bli. På fredag är det en nattcup utanför Bern som jag ändå tänkt åka på och sen tillbringa resten av helgen i Schweiz.

Här är en bild från en promenad i riktigt fint novemberväder. Roligt med det här gamla flygfältet är att det springer runt massa kaniner.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *