Orientering i Schweiz

I fredags tog jag tåget ner till Schweiz för att springa Bern by Night som gick i Burgdorf. Tåget var lite sent så jag höll på att missa starten, men när jag kom dit hade jag tur och fick åka bil till start. Själva orienteringen gick lite halvtaskigt men det var kul att komma ut och orientera lite. Terrängen var klassisk Schweizisk, lättlöpt, lite kuperat och taggbuskar på marken som jag råkade ramla ner i.

Resten av helgen var jag kvar i Schweiz. På lördagen var vi i Thun och handla lite och drack kaffe. I lördags kväll efter middagen åkte vi in till Bern och gick på en liten julmarknad och drack Glühwein. Helgen avslutades med en regnig söndag där vi inte orkade göra så mycket mer än en liten promenad.

Nu har jag två veckor kvar innan jullov och det är en hel del skolarbete som måste göras. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *