En vecka i Karlsruhe

Veckan som gått har jag haft massa skolarbete att göra då det den här veckan är massa inlämningar. Jag ska även idag hålla en presentation på tyska vilket kan bli spännande att se hur det går. Annars försöker jag även träna på så gått det går. Det positiva är att alla ondheter jag hade i benen innan förkylningen inte känns så mycket längre. 

I helgen hade jag besök från Schweiz. Jag visade alla sevärdheter jag kunde hitta. Nu runt jul så finns det massa julmarknader här i Tyskland. De flesta bjuder på massa mat och godis, sen ska man naturligtvis dricka Glühwein också. Karlsruhes julmarknader är inte jättestora så man tar sig genom dom ganska snabbt. 

På natten mellan lördag och söndag kom det även lite snö som låg kvar hela söndagen, men nu är den borta.

Slottet än en gång
Fint väder när vi var uppe på berget ovanför Durlach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *