Jul & Nyår

Den 21 december kom Totte ner till mig här i Karlsruhe för att vi sedan skulle ta tåget vidare till Schweiz för att fira jul och nyår. Julen firade vi som de flesta med att äta massa mat men vi har även en liten tradition att spela bowling den 25e december. Tidigare år har jag alltid stått som segrare men i år fick jag se mig besegrad. Höjdpunkten under vistelsen i Schweiz var helt klart de två dagarna som vi åkte upp till Grindelwald och Wengen för att åka skidor. Den andra janurai åkte jag och Totte tillbaka till Karlsruhe igen och sen flög han vidare hem till Sverige den 4e.

I måndags började jag skolan igen med två stycken inlämningar och jag har även en inlämning imorgon. Sen väntar ett väldigt tufft januari för min del, med både den svenska skolan, tyska skolan och 5 st tentor i början av februari. Men först får jag lite finbesök från Sverige i form av mamma över helgen som kommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *