Mamma på besök

Förra veckan blev ganska intensiv med tre stycken inlämningar. För er som är intresserade handlade inlämningarna bland annat om att planera ett gaturum från noll, en annan var att planera om ett parkeringshus som blivit för trångt och den tredje var att beräkna hur en landsvägs höjdprofil skulle se ut.

I torsdag blev hela veckan lite roligare när mamma kom nerflygandes från Sverige. Hon stannade till söndagen innan hon åkte hem igen och under tiden som hon var här bodde vi på ett hotell i Karlsruhe. Jag visade henne det av Karlsruhe som jag upptäckt är värt att se. I fredags gjorde vi nog den roligaste aktiviteten då vi tog spårvagnen ut i Schwarzwald. I Karlsruhe var det grönt på backen och snöblandat regn men när vi kom ut till Bad Herrenalb och påbörjade våran vandring fanns det massa snö.

Jag skrev förra veckan om att mina närmsta veckor kommer bli väldigt jobbiga med 4 inplanerade tentor. Men jag kan erkänna att jag ljög om att jag skulle plugga mycket förra veckan, det blev mest netflix. Idag har jag börjat plugga till första tentan som är 1a februari så för att vara mig är jag ute i god tid. Bjuder även på en väldigt tråkig men realistisk vardagsbild.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *