Två veckor kvar

Nu är det då bara två veckor kvar av min utlandstermin här i Karlsruhe. Jag håller fullt på med att att plugga till mina fem tentor där den första är på fredag. Dessutom är det endel som måste göras i den svenska skolan också. Jag längtar tills det är över och jag slipper sitta och plugga hela dagen.

Trots mycket i skolan passade jag på att åka ner till Schweiz en sista gång. Jag ägna hela helgen åt att plugga men jag hade lite finare utsikt än vad jag har i mitt studentrum i Karlsruhe. Nu på fredag arrangeras även en nordisk sittning som jag tänkte vara med på. Ska bli kul att träffa alla utbytesstudenter innan jag åker hem.

Ursäktar att det är lite bildbrist. Ett moln kom i vägen mellan mig och bergen.

Träningen är mindre prioriterad just nu och jag är även lite halvskadad. När jag kommer hem ser jag fram emot att få springa lite orientering igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *