Tillbaka i Sverige och tävlingspremiär

Den dåliga uppdateringen under senaste tiden har berott på att jag nu är tillbaka i Sverige sen en månad tillbaka. Jag har lyckats jobba ikapp i skolan och även kommit in i den vanliga vardagen. Det är skönt att komma hem till allt det vanliga igen men jag kan starkt rekommendera att åka på utbyte ett halvår om man vill uppleva något nytt!

Jag tänkte berätta lite roliga saker så som att jag redan har hunnit tävla tre tävlingar, Sverigepremiären och Hallandspremiären. På Sverigepremiären var det en lång och en medel utanför Åhus. Jag åkte ner med mamma och var oerhört taggad på att tävla. Det visade sig att det är lite dumt att vara övertaggad ibland och att bara orientera två gånger under hela vintern. Jag lyckades nämligen bomma första kontrollen med 2,5 min. Resten av helgen gick bättre och jag lyckades vinna på söndagen vilket alltid är kul. Då jag aldrig lyckas fastna på bild får ni nöja er med ett urklipp från medelbanan.

Idag var jag och sprang Hallandspremiären. Det var fin öppen terräng men det var 3 grader och regna vilket kanske inte är det mysigaste lördagsnöjet man kan tänka sig. Loppet gick bra och jag lyckades vinna igen. För er som inte vet hur ett grått tc ser ut så finns en bild på det och även ett smakprov från kartan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *