Natt-SM

Helgen som var sprang jag natt-SM utanför Hässleholm. Det gick inte lika bra i år som förra året så om ni vill veta hur man inte vinner SM 2.0 så är det bara att fortsätta läsa. Jag började loppet väldigt bra men sen kom en kontroll som skulle kunna vara av D12-svårighet och där passade jag på att snurra runt i 2-3 min. Resten av banan gick stabilt men hade tappat farten lite. Lyckades ändå ta mig runt på en 7e-plats vilket gav mig en ros i pris.

Efter natt-sm stannade vi kvar nere i Skåne för att träna lite inför 10mila. Jag var oerhört trött på lördagen men sprang en kort och lugn träning i Glimåkra ändå. På söndagen sprang vi en tävling i Blekinge som Skogsfalken arrangerade. Bommade lite och var lite trött men var kul ändå.

Under helgen bodde vi som vanligt på någon slags lägergård men det fanns både vatten och mobiltäckning, så över förväntan. Det fanns även en sjö precis bredvid boendet så jag, Jonas och Olle hittade en båt och lite åror och rodde ut på sjön. Övrig tid var jag mest trött vilket resulterade i att jag mest låg i soffan och åt godis.


I helgen väntar lite fler äventyr då jag ska åka upp till Norge och springa lite tävlingar och även stanna på träningsläger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *